NIU M1 2020 25KM E-snorscooter

Leuk elektrisch scooterje te koop! De M1 is een klein maar fijne elektrische scooter van goeie kwaliteit onderdelen. De scooter heeft een uitneembare accu en 35-40km reëel bereik.

Deze Elektrische scooter komt met 3 maanden J&D Garantie!

Merk: NIU
Type: M1 25KM Elektrisch
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 2.799 KM

Prijs: €1.300,-

Prijs
Rijklaar maken

Super Soco Scooters!

Klik hier voor alle modellen

Over Super Soco
Deze stoere elektrische scooters zijn fraai om naar te kijken en geven een unieke en stijlvolle indruk op de elektrische scooter markt. Met dit nieuwe merk kan je op een betaalbare manier elektrisch gaan rijden. De instapprijs van dit merk is €2800. Een goeie investering voor de toekomst.

 

100% Elektrisch
Elektrische scooters hebben in vergelijking met benzine scooters veel minder bewegende onderdelen én vereisen hierdoor veel minder onderhoud. Met de ideale omstandigheden heeft deze accu een levensloop van 5 jaar. Met gemiddeld een actie radius van 75 km kom je een heel eind, voor bijna geen geld.

Prijs € 1800
Rijklaar maken € 199

Ecooter E2 S30/S40/S50/S60

 

Ecooter presenteert de Ecooter E2 S, een elektrische scooter in een mooi nieuw design. Deze nieuwe elektrische scooter is voorzien van een 3000 Watt MIDDENMOTOR. Super trekvermogen en een perfecte wegliggen dat is wat er gegarandeerd wordt met deze top scooter. de Ecooter is in de kleuren matt black/matt grey te verkrijgen
Tevens is de scooter uit te breiden met verschillende soorten/sterke accu’s!

De Ecooter E2 is verkrijgbaar met 4 accu opties:

-Ecooter E2 30 Ah voor een bereik van 80 km snel oplaadtijd 3uur             
-Ecooter E2 42 Ah voor een bereik van 110 km snel oplaadtijd 4uur             
-Ecooter E2 42 Ah +20Ah  voor een bereik van 175 km snel oplaadtijd 3uur+2uur   
-Ecooter E2 42 Ah +28Ah voor een bereik van 200 km snel oplaadtijd 4uur+2uur   

De prijs is inmiddels gewijzigd. Door een technische storing is dit helaas niet aan te passen op onze website.

Het leuke is dat deze scooter bijzonder goedkoop is voor een elektrische scooter.
De Ecooter E2 S is een sensatie van electrisch scooterrijden. De Ecooter E2 S met li-ion accu waarmee je tot maar liefst 170 km kunt rijden en d.m.v. snelladen weer een volle accu kunt halen na 5 tot 7 uur.

Houd jij van gadgets dan moet je zeker deze gave Ecooter E2 S kopen!  De Ecooter E2 S is voorzien van o.a: USB-aansluiting, kleur instelbaar display, schijfrem voor en achter en tal van meer design zaken waaronder de volledige LED verlichting.

 

 

 

 

Prijs € 2699
Rijklaar maken € 200

Ecooter E1 S

De Ecooter E1 S is een fraaie elektrische scooter.

Niet alleen het uiterlijk is erg futuristisch Ook de techniek is erg modern te noemen.

De uitneembare 60V 32ah accu is van het bekende merk LG. Het is een lithium Fosfaat Polymeer accu, ook wel  bekend als Li-po accu. Dit is een verbeterde versie van de lithium ion accu. Binnen zo’n 5 uur is de accu geheel opgeladen en kun je ruim 60km tot 80km rijden.

Dankzij de 3000 watt motor heb je genoeg trekkracht om lekker vlot mee te komen met het verkeer.

En wat dacht je van de mono-shock voorwielophanging? Dit zorgt niet alleen voor goede rij-eigenschappen, maar geeft ook een bijzondere look aan de scooter.

Ook qua remmen is het dik in orde bij de Ecooter E1 S, de twee schijfremmen (voor en achter) zorgen voor maximale remkracht.

 

 

Prijs € 2399
Rijklaar maken € 200