AGM GT250 E-Bike

Betrouwbare mobiliteit zonder rijbewijs of verzekering.

De AGM de ideale fatbike, perfect om in je eentje of met je vriend(in) mee door de stad te scheuren, of door zand paden te crossen.

In het kort: deze stoere e-bike heeft 80KM bereik, 7 versnellingen, een stoere led koplamp, passagiers voetsteun, een uitneembare accu en een achtermotor. Kortom een volwaardige E-bike die niet alleen coole looks heeft maar ook perfect is voor het dagelijks gebruik.
Als dat je allemaal niks zegt, geen stres wij legen hier beneden meer uit.

Led verlichting
De e-bike komt met een led koplamp en achterlamp, led zorgt ervoor dat de lampen efficient en vel branden, daarnaast heeft de e-bike een slim achterlicht, als je je remmen knijpt gaat er een veller remlicht branden, extra veilig dus!

Dashboard
De E-bike heeft een speciaal dashboard waar je je gereden snelheid, gereden afstand, batterij percentage en trapondersteuning modus kan zien. Daarnaast is de display van achteren verlicht en ook goed te zien in het donker.

Ergonomie
De GT250 heeft een lekker langwerpig zadel een lekker hoog stuur en passagiers voetsteunen. Dit zorgt ervoor dat je in je eentje comfortabel kan cruisen, en met ze tweeën ook genoeg comfort hebt.

Accu
De AGM E-bike heeft een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh). Hiermee kan je 80km bereik op op de laagste  trapondersteuning modus halen. Daarnaast is het mogelijk om zonder trapondersteuning te fietsen, hiermee kan je nog meer uit je actieradius halen. De slimme accu van deze fatbike heeft zelfs een usb lader poort, waarmee je bijvoorbeeld je telefoon of powerbank onderweg kan opladen.

Trapondersteuning
De AGM Elektrische fiets heeft een 250 watt achterwiel motor, de motor heeft 5 trapondersteuning standen, hier kan je makkelijk afwisselen met een schakelaar bij het handvat, daarnaast heeft de fiets een Shimano 7 speed versnellings bak waarmee je heel soepel kan optrekken ook als je motor je niet meehelpt :). De E-bike is begrensd op 25 km/pu hiermee heb je geen verzekeringsplicht en kan je lekker cruisen.

Prijs € 1.999
Rijklaar maken € n.v.t