Peugeot kisbee Streetline Euro 5

Sportief met exclusief design

De Peugeot Streetline heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een aluminium treeplank. De Kisbee Streetline vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Streetline mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

Specificaties
De Peugeot Kisbee Streetline is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee Streetline is uitgerust met een 50cc 4-takt motor, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren . Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee Streetline enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden.
Zoek je een veelzijdige, betrouwbare scooter met een dynamische uitstraling? Dan is de Peugeot Kisbee Streetline echt iets voor jou. De Kisbee Streetline kent een exclusief design en is verkrijgbaar in Satin FLash Silver

De prijs is inmiddels gewijzigd. Door een technische storing is dit helaas niet aan te passen op onze website.

Prijs € 2349
Rijklaar maken € 199